Jídelní lístek

Polední menu/Lunch menu

Přílohy 22 Kč / 100g
Bezmasá jídla a saláty 28 Kč / 100g
Jídla mix 32 Kč / 100g
Jídla masová 40 Kč / 100g

TÝDENNÍ MENU  
Pondělí 28. 9. Polévka:
Teplý bufet:
Státní svátek
Úterý  29. 9. Polévka: Dršťková s hlívou ústřičnou 1
Teplý bufet: Hovězí krk na česneku 1
Mleté kuličky v dijonské omáčce 1, 3
Krémové těstoviny s brynzou a slaninou 1, 3, 7
Dušený špenát 1, 3
Šťouchané brambory s cibulkou 7
Steakové hranolky
Středa 30. 9. Polévka: Špenátová se zakysanou smetanou 1, 7
Teplý bufet: Vepřová plec v mrkvi 1
Masové kapsy v listovém těstě zapečené se sýrem, jogurtový dip 1, 3, 7
Špalda s hlívou ústřičnou a tymiánem 7
Celerové hranolky 9
Vařené brambory
Čtvrtek 1. 10. Polévka: Šumavská bramboračka s houbami 1, 3, 7, 9
Teplý bufet: Mletý soukenický řízek, kyselá okurka 1, 3, 7
Vepřové ledvinky na cibulce 1
Boloňské špagety se sýrem 1, 3, 7, 9
Kedlubny na másle 7
Bramborová kaše 7
Dušená rýže
Pátek 2. 10. Polévka: Kuřecí vývar s kapáním, masem a zeleninou 1, 3, 9
Teplý bufet: Jogurtové řízečky 1, 3, 7
Guláš z divočáka 1
Medová karotka se sezamem 7, 11
Špecle 1, 3, 7
Bramborový salát 3
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1, 3, 7